Fri frakt | Snabb leverans | Gåva vid köp över 500 kr

Age Plus

Age Plus serien är en förlängning av den populära Age Protect serien. De tre produkterna – ansiktsoljan Regeneration Face Oil, lyftande serumet Lifting Boost och den näringsgivande Crème de la Crème Ultra Rich – kompletterar i+m NATURKOSMETIK BERLINs ansiktsvårdssortiment genom att ha immortelle (curryört) som en aktiv nyckelingrediens. Med stigande ålder minskar hudens kollagenproduktion och huden blir slapp och mindre elastisk. 

Dessutom minskar talgproduktionen och huden får svårare att binda fukt. Därför är det extra viktigt att torr och mogen hy får specialvård med extra fukttillskott och lipider. i+m NATURKOSMETIK BERLIN har skapat Age Plus serien för att ge en berikande och näringsrik vård för mycket torr, mogen och känslig hud.

Age Plus Creme de la Creme Ultra Rich Cream

Extyra fyllig creme för mogen och krävande hy. Aktiverar hudens kollagenproduktion, stramar åt och gör huden både smidigare och fastare.

EKOLOGISK, VEGAN, FAIRTRADE, CRUELTY FREE
319,00 kr

Age Plus Lifting Boost Immortelle Hyaluron

Lyftande ansiktsserum som förbättrar elasticiteten. Små linjer och rynkor blir märkbart uppmjukade och huden får en jämnare och mer avslappnad utseende.

EKOLOGISK, VEGAN, FAIRTRADE, CRUELTY FREE
339,00 kr

Age Plus Regeneration Face Oil Immortelle Argan

Väldoftande ansiktsolja som ger näring till torr och stressad hy. Förbättrar hudstrukturen och hjälper den att få ny energi och fuktbalans.

EKOLOGISK, VEGAN, FAIRTRADE, CRUELTY FREE
319,00 kr